Sensear

sensear

Sensear is een wereldwijde marktleider in het ontwikkelen van de beste digitale communicatie headsets welke gebruikt worden door enkele van ’s werelds toonaangevende bedrijven.

Sensear werkt samen met deze toonaangevende bedrijven om de problemen met betrekking tot luide en rumoerige communicatieproblemen op te lossen.
Sensear onderscheidt zich van haar concurrenten door het leveren van een laag geluidsniveau met betrekking tot communicatie in lawaaiige omgevingen.

Sensear’s team van hoog opgeleide professionals ontwerpen en produceren haar communicatie headsets in Perth, Australië. Alle headsets zijn uitgerust met de gepatenteerde SENS technologie. Deze SENS technologie verbetert spraak, onderdrukt achtergrondgeluiden zodat gebruikers verbaal kunnen communiceren., hun gehoor beschermen en nog steeds bewust zijn van omgevingsgeluiden.

De headsets van Sensear vormen een welkome verschuiving in de manier waarop mensen met elkaar communiceren in lawaaiige omgevingen omdat het revolutie biedt op het gebied van communicatie in olie&gas, mijnbouw, bouw, zware industrie en andere industriële werkplekken.