ZONITH

Zonith is een Deens bedrijf dat al jaren applicaties ontwikkeld. Het bedrijf ontwikkeld oplossingen op het gebied van: Veiligheid van personeel, beveiliging en “situational awereness”door alarm-afhandeling en positionering op bijvoorbeeld uw portofoons van Hytera of andere merken. Selcom is officieel distributeur van Zonith in de Benelux.

ACS
Zonith Alarm Control System (ACS):

Luistert naar alle alarmsystemen (brand, SCADA, BMS, beveiliging, toegangscontrole, etc) Verzendt alarmen op basis van gebruiker competenties en werkschema’s. Verzendt alarmmeldingen via tekst naar TETRA / DMR -radio's, e-mail, DECT en WiFi-telefoons, GSM, Android -telefoons en POCSAG Pagers. Escaleert alarmen als niemand antwoordt. Toekomstgerichte oplossing

RTLS
Zonith Real Time Location System (RTLS)

Hytera radio’s en Android smartphones kunnen binnen en buiten alarm slaan met informative over de locatie. Alle locaties van alle apparaten kunnen worden bekeken op een enkel scherm. Naadloos en automatisch schakelen tussen bluetooth en GPS-technologieën. Volledig web-based en te configureren om specifieke gebieden verschillende zone namen te geven. Kostenbesparend, omdat door GPS-technologie het niet nodig is om bluetooth bakens buiten te plaatsen.






Selcom Progress in Communication

 
 

Selcom Nieuwsbrief

Meldt u gratis aan voor de nieuwsbrief
van Selcom en blijf op de hoogte van
het laatste nieuws en updates.

 

 

Privacy verklaring

Lees onze privacy verklaring.






 

 

 

 

 

 

Selcom Contact

Burg. Backxlaan 265, 7711 AD Nieuwleusen
Burg. Backxlaan 265, 7711 AD Nieuwleusen
T: +31(0)529 - 48 88 98
F: +31(0)529 - 48 88 99
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
        Openingstijden: 8:30 - 17:00
        Contact